Tid til renovering?

Vi kan hos TME-Byg udføre alle typer for renoveringsopgaver. Eksempler på renovering kan være:

  • Knækkede fliser
  • Færdiggørelse af fugning i murværk
  • Renovering af murværk
  • Renovering af dårlige byggeprojekter m.m.
  • Facaderenovering

Vores håndværkere kan udfører både store og små renoveringsprojekter som du end måtte stå overfor. Har du længe set på ufærdige byggeprojekter, kan vi færdiggøre dem for dig. Det kan være nemt, at vende sig til at listen mangler i soveværelset, synlige elinstallationer, manglende fuger eller hvis en flise mangler på trappen. Griber man ikke ind med renovering, kan det nemt forværre skaden.

Garanti for sikkert renoveringsarbejde

Vi er hos TME-BYG medlem af Dansk Byggeri, som er en garantiordning for vores kunder. Det betyder, at hvis du hyrer os til renovering af dine skader eller ufærdige byggeprojekter, er du garanteret at renoveringen er udført af veluddannede håndværkere. Vores ansatte bliver løbende efteruddannet inden for deres specialer, vi er derfor opdateret inden for den nyeste viden.

Med det bedste udstyr inden for værktøj og materialer og veluddannede håndværkere, har vi den rigtige viden og forudsætninger for, at give dig det resultat som du ønsker.

Renovering i Hillerød, Frederikssund, Frederiksværk og omegn

Gør det nemt og få de ufærdige projekter eller skader på dit hjem løst af os. Vi udfører renovering/facaderenovering i Hillerød, Frederikssund, Frederiksværk, Halsnæs og i resten af Nordsjælland. Kontakt os og vi kan rådgive dig i dit renoveringsprojekt.

renoveringsarbejde hillerød, frederiksværk, frederikssund


Andre ydelser vi tilbyder:

 

BLIV RINGET OP

Top