HOVEDENTREPRISE MED TME-BYG

Det kan godt være meget uoverskueligt at finde håndværkere til større byggeprojekter og selve koordineringen af håndværkerne kan være svær, for hvad skal der laves først og hvad skal laves til sidst. Vi sparer dig for alt besværet, hvis du vælger at bruge os som hovedentreprenør.

Bestiller du hovedentreprise hos os, kan vi udføre:

  • Totalløsninger til større boligprojekter
  • Alt inden for tømrer, maler, VVS, maler, el og blikkenslagerarbejde
  • Koordinering af arbejdsprocessen
  • Koordinering af håndværkerne

Når vi udfører hovedentreprise, fokuserer vi altid på at orienterer dig i processen, så du hele tiden er opdateret. Herved opstår der ingen misforståelser og du kan trygt slappe af mens vi udfører arbejdet.

Indhent tilbud

Hovedenteprise i Hillerød, Frederikssund, Frederiksværk og omegn

Vi udfører hovedentreprise i hele Nordsjælland, vi har mange kunder i for eksempel Hillerød, Frederikssund og Frederiksværk. Ønsker du at høre om dine muligheder og om vores arbejdsmetoder i forbindelse med hovedentrepriser, er du velkommen til at kontakte os på telefon 60 350 350.

Vi sørger altid for at være i tæt dialog med vores kunder, og selvom vi er effektive og kan tilbyde konkurrencedygtige priser på vores arbejde, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke er grundige – snarere tværtimod. For vores tømrere går effektivitet og gode priser nemlig hånd i hånd med grundighed og kvalitet. Det sætter vi en stor ære i.

Kontakt os

TOTALLØSNINGER PÅ TVÆRS AF HÅNDVÆRKERFAG

Når vi udfører hovedentrepriser, har vi et stærkt team af fagentreprenører, som vi kan hyrer ind til udførelse af totalløsninger. Vi har siden vores grundlæggelse i 2005 udført hovedentrepriser i samarbejde med de samme murere, VVS’ere, malere og elinstallatører. Med mange års samarbejde, kan vi stå inde for deres arbejde.

vi tilbyder

et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Brænder du inde med nogle spørgsmål, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon 60 350 350 eller e-mail me@tme-byg.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden – så ringer vi dig op indenfor 24 timer. Vi tager gerne en snak med dig omkring din situation, ligesom vi naturligvis også gerne kommer med et par gode råd og et godt tilbud – alt sammen ganske uforpligtende.

Vi kan som hovedentreprenør tilbyde totalløsninger inden for alt fra tømrer- til VVS-, el- og mureropgaver, ligesom vi både udfører tømrer- og snedkerarbejde for erhvervskunder, det offentlige og private i primært Hillerød, Frederiksværk, Frederikssund, Halsnæs og resten af Nordsjælland. Uanset opgavens omfang står vi klar til at hjælpe dig.

indhent TILBUD