Tid til renovering? TME-BYG er din samarbejdspartner i Nordsjælland

Hos TME-BYG finder du kompetente og specialuddannede håndværkere, der står klar til at hjælpe dig i mål med alle former for renoveringsarbejde. Vores håndværkere kan både være behjælpelige med små og store renoveringsprojekter, så hvis du lidt for længe enten har set på manglende lister i soveværelset eller et ufærdigt byggeprojekt, står vi klar til at færdiggøre dette for dig. Det kan være nemt at vænne sig til de manglende lister, synlige elinstallationer, manglende fuger eller en knækket flise, men hvis man ikke griber ind med renovering, kan det nemt gøre ondt værre. Vi tilbyder bl.a. renovering i forbindelse med:

  • Renovering af køkken
  • Renovering af badeværelse
  • Ombygning af hus
  • Facaderenovering
  • Renovering af tag

     

Indhent tilbud

Kvalitetssikkert renoveringsarbejde – både inde og ude

TME-BYGs fagentreprise er tømrerfaget, hvor vi har hjulpet både private, erhvervsdrivende og det offentlige på tværs af Nordsjælland med kvalitetssikkert tømrerarbejde. Vi har dog også kapacitet og erfaring til at tilbyde hovedentrepriser, så du kan få en samarbejdspartner, der både mestrer tømrer-, murer- og elektrikearbejde m.m. Du kan derfor trygt kontakte os hos TME-BYG, hvis du søger et hold af kompetente håndværkere til renovering – både inde og ude.

Kontakt os

GARANTI FOR SIKKERT RENOVERINGSARBEJDE

Vi er hos TME-BYG medlem af Dansk Byggeri, som er en garantiordning for vores kunder. Det betyder, at når du hyrer os til renovering af eventuelle skader eller ufærdige byggeprojekter, er du garanteret, at renoveringen bliver udført af veluddannede håndværkere. Vores ansatte bliver løbende efteruddannet inden for deres specialer, så vores håndværkere altid er opdateret på udviklinger inden for deres felt – det er din garanti for, at du får den bedst mulige renoveringsservice.  

Med det bedste udstyr inden for værktøj og materialer samt veluddannede håndværkere, har vi den rigtige viden og de rette forudsætninger for at give dig det resultat, som du ønsker.

vi tilbyder

et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Hvis du har nogen spørgsmål til os hos TME-BYG, må du ikke tøve med at rette henvendelse til os på 60 350 350 eller e-mail me@tme-byg.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen ved at klikke på ”Indhent tilbud”, og så ringer vi dig op inden for 48 timer. Vi sætter stor pris på at gå i dialog med dig om din situation, hvor vi vil komme med gode råd, så vi sammen kan skabe den mest optimale løsning. Det er alt sammen ganske uforpligtende.

Vi kan som hovedentreprenør tilbyde totalløsninger inden for såvel tømrer-, VVS-, el- og mureropgaver, og vi udfører både tømrer- og snedkerarbejde for erhvervskunder, det offentlige og private – primært i Hillerød, Frederiksværk, Frederikssund, Halsnæs og på resten af Nordsjælland. Ingen opgave er for stor eller for lille – vi står klar til at hjælpe dig godt i mål.

indhent TILBUD