DRØMMER I OM NYT BADEVÆRELSE?

Der er ikke noget som at få et nyt badeværelse, som passer til dig, din familie eller virksomheds behov.

Vores håndværkere har mange års erfaring inden for opsætning af nye badeværelser og er eksperter i levering af holdbare og professionelle løsninger. Vi har lavet mange nye badeværelser til tilfredse kunder i hele Nordsjælland, og vi vil meget gerne hjælpe jer også.

Indhent tilbud

Vi sørger for et trygt samarbejde

Vi sørger for, at du bliver opdateret under hele arbejdsprocessen, så du ved hvornår du kan bruge dit nye badeværelse. Du skal ikke spekulere på, at tingene bliver lavet, da vi tager os af al koordinering med håndværkerne. Det eneste du skal, er at glæde dig til dit nye badeværelse.

Ønsker du et nyt badeværelse, kan du bestille det badeværelse, du ønsker, hos os. Herved kan vores garanti dække, når vi opsætter dit nye badeværelse. Køber du derimod selv materialerne og hyrer os til at opsætte det nye badeværelse, dækker vores garanti ikke.

Kontakt os

VALGET AF DIT NYE BADEVÆRELSE

Går du med drømmen om at få et moderne badeværelse med spa, gode brusefaciliteter og gulvvarme? Er der ingen grund til at holde dig tilbage.

Vi kan hos TME-Byg tilbyde hovedentreprise, hvis du skal have et nyt badeværelse. Det betyder, at vi kan give dig en totalløsning til dit badeværelsesprojekt. Vores VVS’er sørger for installation af toilet, bruser og håndvask, vores murer lægger fliser og laver murværket. Vores tømrer opsætter badeværelsesmøblerne og vores elinstallatør opsætter lys og sørger for installation af kontakter m.m.

Kontakt os

et uforpligtende tilbud på nyt badeværelse

Brænder du inde med nogle spørgsmål, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon 60 350 350 eller e-mail me@tme-byg.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen på kontakt-siden – så ringer vi dig op indenfor 24 timer. Vi tager gerne en snak med dig omkring din situation, ligesom vi naturligvis også gerne kommer med et par gode råd og et godt tilbud – alt sammen ganske uforpligtende.

Vi kan som hovedentreprenør tilbyde totalløsninger inden for alt fra tømrer- til VVS-, el- og mureropgaver, ligesom vi både udfører tømrer- og snedkerarbejde for erhvervskunder, det offentlige og private i primært Hillerød, Frederiksværk, Frederikssund, Halsnæs og resten af Nordsjælland. Uanset opgavens omfang står vi klar til at hjælpe dig.

indhent TILBUD