TAGRENOVERING I HELE NORDSJÆLLAND

Hos TME-BYG er vi specialister i opsætningen af nyt tag, hvorfor også 30% af vores arbejdsopgaver i dag er relateret til tagkonstruktioner og taglægning. I kraft af denne erfaring har vi opnået en stor faglig ekspertise inden for dette felt, og vi kan derfor garantere, at I får kompetente og håndværkere til at konstruere jeres nye tag. Vi udfører alt inden for udskiftning af enkelte teglsten til store totalløsninger, hvor vi både kan stå for opbygningen af træskelettet og naturligvis lægge tagstenene, som I ønsker dem. Afhængig af tagstensproducenten vil der være fra 30 års garanti på dit nye tag.

Indhent tilbud

TME-BYG: Vi skaber det tag, som du drømmer om

TME-BYG er en erfarne tagspecialist, hvorfor vi tilbyder taglægning med alt fra tegl og bølgeeternit til ståltag, plader og tagpap. Vi har stor erfaring med at lægge alle typer tag, men vi kan særligt fremhæve vores erfaring med:

Betontagsten: Disse tagsten er en enorm populær type af tagbelægning i moderne, nyopførte huse – dertil er det en økonomisk, modstandsdygtig og flot tagløsning, der kan udføres i forskellige farver og former.

Bølgeeternit: Denne type taglægning er kendt for dens lange levetid, og det har været en populær type taglægning i mere end et halvt århundrede. Derudover er bølgeeternitplader en smuk installation, der er meget nem at holde velplejet.

Tagpap: Tagpap er et populært valg til flade tage eller tage med en lav hældning, og så er det en prisfornuftig løsning, der er utroligt slidstærk og har en rigtig god tæthed.

Kontakt os

Nyt tag, nyt udtryk, bedre isolering

Der er flere relevante grunde til, at du kan have brug for et nyt tag. Det kan være, at du har overtaget et ældre hus, der trænger til et nyt tag, eller et hus, hvor taget ikke matcher den æstetik eller det udtryk, som du ønsker at etablere. Et nyt tag er ikke nogen lille investering, men det kan bestemt svare sig. Et nyt tag vil lade dig sætte et personlig præg på dit nye hjem, men det vil også øge værdien af din bolig og resultere i bedre isolering, der lader dig spare penge på varmeregningen og giver dig et bedre indeklima.

vi tilbyder

ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TØMRERARBEJDE

Brænder du inde med nogle spørgsmål, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon 60 350 350 eller e-mail me@tme-byg.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen ved at klikke på ”Indhent tilbud”, og så ringer vi dig op inden for 48 timer. Vi sætter stor pris på at gå i dialog med dig om din situation, hvor vi vil komme med gode råd, så vi sammen kan skabe den mest optimale løsning. Det er alt sammen ganske uforpligtende.

Vi kan som hovedentreprenør tilbyde totalløsninger inden for såvel tømrer-, VVS-, el- og mureropgaver, og vi udfører både tømrer- og snedkerarbejde for erhvervskunder, det offentlige og private – primært i Hillerød, Frederiksværk, Frederikssund, Halsnæs og på resten af Nordsjælland. Ingen opgave er for stor eller for lille – vi står klar til at hjælpe dig godt i mål.

indhent TILBUD