TAGRENOVERING I HELE NORDSJÆLLAND

En af vores specialer hos TME-BYG er opsætning af nyt tag. 30 % af vores arbejdsopgaver er hovedsageligt tagopgaver, vi har derfor stor ekspertise inden for dette felt. De tag opgaver vi udfører, er alt inden for udskiftning af enkelte teglsten til store totalløsninger, hvor vi opbygger træskelettet og lægger tagstenene.

Afhængig af tagstens producenten, kan der være fra 30 års garanti på dit nye tag, hvis du bruger os til at lægge dit nye tag.

Indhent tilbud

Et nyt tag – et nyt udtryk

Der kan være mange grunde til, hvorfor man vil have et nyt tag. Måske vil man ændre husets udtryk eller blot skifte det ud fordi det trænger. Vi lægger hos TME-BYG alle typer for tag det kan være lige fra tegl, bølge tag eller plader. Vi har erfaringen til, at rådgive dig i hvilket tag du skal vælge.

Mange af vores kunder i Frederikssund, Hillerød, Frederiksværk, Halsnæs og andre byer i Nordsjælland har fået nyt tag, og vi lægger gerne et til dig også. Kontakt os og vi giver et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

VORES HÅNDVÆRKERE ER SPECIALUDDANNEDE I TAGARBEJDE

Vi er hos TME-BYG blevet medlem af TagProfferne. TagProfferne uddanner håndværkere inden for alle tag opgaver. Har man gennemført en uddannelse hos TagProfferne, bliver håndværkeren certificeret til at udfører alle opgaver inden for tagkonstruktioner.

Alle vores tømrere, får ekstra uddannelse hos TagProfferne. Herved er vi opdateret inden for de nyeste produkter og teknikker. Vores ansatte bliver informeret omkring al den nyeste viden og bliver efteruddannet, når der kommer nye love og byggeteknikker.

vi tilbyder

ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TØMRERARBEJDE

Brænder du inde med nogle spørgsmål, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon 60 350 350 eller e-mail me@tme-byg.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden – så ringer vi dig op indenfor 24 timer. Vi tager gerne en snak med dig omkring din situation, ligesom vi naturligvis også gerne kommer med et par gode råd og et godt tilbud – alt sammen ganske uforpligtende.

Vi kan som hovedentreprenør tilbyde totalløsninger inden for alt fra tømrer- til VVS-, el- og mureropgaver, ligesom vi både udfører tømrer- og snedkerarbejde for erhvervskunder, det offentlige og private i primært Hillerød, Frederiksværk, Frederikssund, Halsnæs og resten af Nordsjælland. Uanset opgavens omfang står vi klar til at hjælpe dig.

indhent TILBUD