TME-BYG er din professionelle hovedentreprenør til tilbygninger

Hos TME-BYG har vi årevis af erfaring som hovedentreprenør på diverse byggeopgaver og herunder naturligvis også tilbygninger. En tilbygning er din mulighed for at få opfyldt dine boligdrømme- og behov uden at flytte fra din nuværende grund, og hvad vi tilbyder hos TME-BYG er at gøre dine plantegninger og visioner til en realitet.

Indhent tilbud

Sådan ser processen ud hos TME-BYG

Når du ønsker at igangsætte en tilbygning med TME-BYG som hovedentreprenør, anbefaler vi, at du samler alt din information om det kommende byggeprojekt (plantegning, byggebeskrivelse etc.), så vi kan få et overblik over dine ønsker.

Vi vil derefter kontakte vores samarbejdspartnere og underleverandører, der skal assistere os inden for fx maling og VVS-arbejde samt stå for leverancen af de materialer, vi har planlagt sammen med dig.

Herefter kan vi give dig et realistisk prisoverslag samt en udspecificeret gennemgang af, hvad der er indeholdt i den samlede pris for din kommende tilbygning. Det er din og vores garanti for, at der er helt klare linjer og en tydelig forventningsafstemning forud for byggearbejdet.

Kontakt os

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Hos TME-BYG sætter vi stor pris på spændende opgaver – store som små –, og du må derfor ikke tøve med at rette henvendelse, hvis du mangler en kompetent hovedentreprenør til din tilbygning i Hillerød, Frederiksværk, Frederikssund, Halsnæs og på resten af Nordsjælland. Vi bryster os af vores og vores medarbejderes høje faglighed, der er din garanti for specialtilpassede løsninger baseret på markedets højeste standarder. 

Du kan kontakte os på 60 350 350 eller e-mail me@tme-byg.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen ved at klikke på ”Indhent tilbud”, og så ringer vi dig op inden for 48 timer. Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent tilbud