VI TILBYDER ALT I TØMRERARBEJDE OG HOVEDENTREPRISE

TME-BYG er gået med i samarbejde med KOMPROMENT TAG A/S om konceptet: TAGPROFFERNE. Her bliver medarbejderne grundigt uddannet på tag-akademiet i Ålborg i udførelse af tagarbejde.

TME-BYG ApS udbyder service inden for flere fagkategorier:

Indhent tilbud

Vi løser din Opgave

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os, så uanset om du skal have udskiftet enkelte teglsten, isat nye vinduer på hele huset eller mangler en hovedentreprenør til større boligprojekter, så er vi tømrerfirmaet for dig, der ønsker en dygtig og pålidelig tømrer, som altid stræber efter at gøre sit gode arbejde endnu bedre.

Vi sørger altid for at være i tæt dialog med vores kunder, og selvom vi er effektive og kan tilbyde konkurrencedygtige priser på vores arbejde, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke er grundige – snarere tværtimod. For vores tømrere går effektivitet og gode priser nemlig hånd i hånd med grundighed og kvalitet. Det sætter vi en stor ære i.

Kontakt os

TØMRERARBEJDE UDFØRT AF PROFESSIONELLE HÅNDVÆRKERE

Bor du i Nordsjælland her i blandt Frederikssund og Frederiksværk, så er vi hos TME-BYG de rette at kontakte.

Vi sætter en ære i at give vores kunder en tryg oplevelse, når vi udfører opgaver og totalentrepriser.

Dette gør vi ved, at holde vores kunder ajour ført, så de kender hele arbejdsprocessen.

vi tilbyder

et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Brænder du inde med nogle spørgsmål, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon 60 350 350 eller e-mail me@tme-byg.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden – så ringer vi dig op indenfor 24 timer. Vi tager gerne en snak med dig omkring din situation, ligesom vi naturligvis også gerne kommer med et par gode råd og et godt tilbud – alt sammen ganske uforpligtende.

Vi kan som hovedentreprenør tilbyde totalløsninger inden for alt fra tømrer- til VVS-, el- og mureropgaver, ligesom vi både udfører tømrer- og snedkerarbejde for erhvervskunder, det offentlige og private i primært Hillerød, Frederiksværk, Frederikssund, Halsnæs og resten af Nordsjælland. Uanset opgavens omfang står vi klar til at hjælpe dig.

indhent TILBUD