I FREDERIKSVÆRK, FREDERIKSSUND OG OMEGN

Her hos TME-BYG er vi stolte af, at vi igennem 30 år har tilbudt vores kunder og samarbejdspartnere at løse alle traditionelle tømrer- og snedkeropgaver. Vi udfører særligt meget tømrerarbejde i Frederiksværk, Frederikssund, Hillerød, Halsnæs og omegn. Vores mange år i tømrerbranchen er ikke kun ensbetydende med, at vi har erfaringen, men også ekspertisen i orden. Vi har med andre ord rigtigt gode forudsætninger for at hjælpe dig, og vores kompetencer ligger særligt indenfor:

  • Hovedentreprise
  • Tagrenovering
  • Bygning og opsætning af garage, udestuer og andre tilbygninger
  • Montering af døre og vinduer
  • Lægning af nye gulve såsom trægulve
  • Renovering af badeværelse
  • Udførelse af forsikringssager
Indhent tilbud

Vi løser din Opgave

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os, så uanset om du skal have udskiftet enkelte teglsten, isat nye vinduer på hele huset eller mangler en hovedentreprenør til større boligprojekter, så er vi tømrerfirmaet for dig, der ønsker en dygtig og pålidelig tømrer, som altid stræber efter at gøre sit gode arbejde endnu bedre.

Vi sørger altid for at være i tæt dialog med vores kunder, og selvom vi er effektive og kan tilbyde konkurrencedygtige priser på vores arbejde, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke er grundige – snarere tværtimod. For vores tømrere går effektivitet og gode priser nemlig hånd i hånd med grundighed og kvalitet. Det sætter vi en stor ære i.

Kontakt os

FOKUS PÅ KVALITETEN - MEDLEM AF BYG GARANTI

Som en seriøs, professionel og kundeorienteret tømrervirksomhed er det en selvfølgelighed for os, at vores kunder skal have de bedste forhold som muligt. Netop derfor er vi medlem af BYG garanti og deres garantiordning, der dækker udgifter for op til 100.000 kr. Vi tilbyder garantiordningen ganske gratis, og den eksisterer blot som en ekstra tryghed for dig som kunde. Samtidigt er vi enormt kvalitetsbevidste, og vores erfarne og dygtige tømrere går ind til alle opgaver med faglig stolthed og ét for øje: At skabe et resultat, som du er glad for. Først da er vi tilfredse.

Hvis du vælger os til tømrerarbejdet, vil du altid forvente at blive mødt af en dedikeret, troværdig og kompetent tømrer, der bl.a. er uddannet ved TagProfferne og Velux. Vi sørger nemlig for at holde os opdaterede på den nyeste viden og de bedste metoder, ligesom vi altid har fingeren på pulsen, når det kommer til materialer, produkter og teknikker. Så hvis du leder efter en erfaren, løsningsorienteret og professionel tømrer med fokus på kvalitet og sikkerhed, er du kommet til det helt rette sted.

vi tilbyder

et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Brænder du inde med nogle spørgsmål, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon 60 350 350 eller e-mail me@tme-byg.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden – så ringer vi dig op indenfor 24 timer. Vi tager gerne en snak med dig omkring din situation, ligesom vi naturligvis også gerne kommer med et par gode råd og et godt tilbud – alt sammen ganske uforpligtende.

Vi kan som hovedentreprenør tilbyde totalløsninger inden for alt fra tømrer- til VVS-, el- og mureropgaver, ligesom vi både udfører tømrer- og snedkerarbejde for erhvervskunder, det offentlige og private i primært Hillerød, Frederiksværk, Frederikssund, Halsnæs og resten af Nordsjælland. Uanset opgavens omfang står vi klar til at hjælpe dig.

indhent TILBUD