Nyt tag - Tagrenovering i hele Nordsjælland

En af vores specialer hos TME-BYG er opsætning af nyt tag. 30 % af vores arbejdsopgaver er hovedsageligt tagopgaver, vi har derfor stor ekspertise inden for dette felt. De tag opgaver vi udfører, er alt inden for udskiftning af enkelte teglsten til store totalløsninger, hvor vi opbygger træskelettet og lægger tagstenene.

Vores håndværkere er specialuddannede i tagarbejde

Vi er hos TME-BYG blevet medlem af TagProfferne. TagProfferne uddanner håndværkere inden for alle tag opgaver. Har man gennemført en uddannelse hos TagProfferne, bliver håndværkeren certificeret til at udfører alle opgaver inden for tagkonstruktioner.

Alle vores tømrere, får ekstra uddannelse hos TagProfferne. Herved er vi opdateret inden for de nyeste produkter og teknikker. Vores ansatte bliver informeret omkring al den nyeste viden og bliver efteruddannet, når der kommer nye love og byggeteknikker.

God garanti på nyt tag

Du kan være garanteret 30 års garanti på dit nye tag, hvis du bruger os til at lægge dit nye tag.

Et nyt tag – et nyt udtryk

Der kan være mange grunde til, hvorfor man vil have et nyt tag. Måske vil man ændre husets udtryk eller blot skifte det ud fordi det trænger. Vi lægger hos TME-BYG alle typer for tag det kan være lige fra tegl, bølge tag eller plader. Vi har erfaringen til, at rådgive dig i hvilket tag du skal vælge.

Tagrenovering i hele Nordsjælland

Mange af vores kunder i Frederikssund, Hillerød, Frederiksværk, Halsnæs og andre byer i Nordsjælland har fået nyt tag, og vi lægger gerne et til dig også. Kontakt os og vi giver et uforpligtende tilbud.

 

renovering af tag og kvist i hillerød og omegn

 

Andre ydelser vi tilbyder:

 

BLIV RINGET OP

Top