Drømmer I om nyt badeværelse?

Der er ikke noget som at få et nyt badeværelse, som passer til dig, din familie eller virksomheds behov.

Vores håndværkere har mange års erfaring inden for opsætning af nye badeværelser og er eksperter i levering af holdbare og professionelle løsninger. Vi har lavet mange nye badeværelser til tilfredse kunder i hele Nordsjælland, og vi vil meget gerne hjælpe jer også.

Valget af dit nye badeværelse

Går du med drømmen om at få et moderne badeværelse med spa, gode brusefaciliteter og gulvvarme? Er der ingen grund til at holde dig tilbage.

Vi kan hos TME-Byg tilbyde hovedentrepriser, hvis du skal have et nyt badeværelse. Det betyder, at vi kan give dig en totalløsning til dit badeværelsesprojekt. Vores VVS’er sørger for installation af toilet, bruser og håndvask, vores murer lægger fliser og laver murværket. Vores tømrer opsætter badeværelsesmøblerne og vores elinstallatør opsætter lys og sørger for installation af kontakter m.m.

Vi sørger for et trygt samarbejde

Vi sørger for, at du bliver opdateret under hele arbejdsprocessen, så du ved hvornår du kan bruge dit nye badeværelse. Du skal ikke spekulere på, at tingene bliver lavet, da vi tager os af al koordinering med håndværkerne. Det eneste du skal, er at glæde dig til dit nye badeværelse.

Sådan fungerer vores garanti

Ønsker du et nyt badeværelse, kan du bestille det badeværelse, du ønsker, hos os. Herved kan vores garanti dække, når vi opsætter dit nye badeværelse. Køber du derimod selv materialerne og hyrer os til at opsætte det nye badeværelse, dækker vores garanti ikke.

Opsætning af badeværelser i hele Nordsjælland

Vi servicerer med opsætning af nye badeværelser i hele Nordsjælland her i blandt Hillerød, Frederikssund, Halsnæs og Frederiksværk. Kontakt os på telefon 60 35 03 50 og aftal en tid til at få et uforpligtende tilbud.

nyt badeværelse i hillerød, frederikssund, frederiksværk

 

Andre ydelser vi tilbyder:

BLIV RINGET OP

Top