Montering af nye vinduer og døre

Står du og mangler nye vinduer, opsætter vi hos TME-BYG kun kvalitetsvinduer. Vi anvender hovedsageligt Outline og Outrup. Begge er danske leverandører som garanterer god kvalitet og service i forbindelse med fejl og mangler ved vinduerne og dørene.

Ønsker du at få nye vinduer og døre, skal du have i mente at leveringstiden er op til 5-6 uger. Det er derfor en god idé at bestille vinduerne i god tid, hvis du ved at vinduerne skal udskiftes på et bestemt tidspunkt.

Rådgivning om nye vinduer og døre

Der kan være mange overvejelser, når man skal vælge nye vinduer og døre. Først og fremmest skal man overveje, hvor meget tid man vil bruge på vedligeholdelse af dem. Du kan vælge vinduer i træ/træ eller i træ/alu.

Vælger du træ/alu vinduer, er vedligeholdelsen minimal. Vælger du derimod træ/træ vinduer, kræver de mere vedligeholdelse. 

Overordnet set har vinduer og døre en levetid på 20-25 år. Dette afhænger af hvordan du vedligeholder dine vinduer. Vinduer på sydvendte facader er mere udsatte og kræver derfor mere vedligeholdelse. Jo bedre du er til at behandle og vedligeholde dine vinduer, jo længere levetid har de.

Udskiftning af vinduer og døre i Frederiksværk, Frederikssund og omegn

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker nye vinduer. Vi er klar til, at hjælpe dig med valget af de rette vinduer og døre. Vi fortæller gerne om de fordele og ulemper, der vil være ved dit valg.

Vi opsætter vinduer i hele Nordsjælland, særligt i byer som Frederiksværk, Hillerød, Halsnæs og Frederikssund.


Andre ydelser vi tilbyder:

 

 

BLIV RINGET OP

Top