Hovedentreprise med TME-Byg

Det kan godt være meget uoverskueligt at finde håndværkere til større byggeprojekter og selve koordineringen af håndværkerne kan være svær, for hvad skal der laves først og hvad skal laves til sidst. Vi sparer dig for alt besværet, hvis du vælger at bruge os som hovedentreprenør.

Bestiller du hovedentreprise hos os, kan vi udføre:

  • Totalløsninger til større boligprojekter
  • Alt inden for tømrer, maler, VVS, maler, el og blikkenslagerarbejde
  • Koordinering af arbejdsprocessen
  • Koordinering af håndværkerne

Når vi udfører hovedentreprise, fokuserer vi altid på at orienterer dig i processen, så du hele tiden er opdateret. Herved opstår der ingen misforståelser og du kan trygt slappe af mens vi udfører arbejdet.

Totalløsninger på tværs af håndværkerfag

Når vi udfører hovedentrepriser, har vi et stærkt team af fagentreprenører, som vi kan hyrer ind til udførelse af totalløsninger. Vi har siden vores grundlæggelse i 2005 udført hovedentrepriser i samarbejde med de samme murere, VVS’ere, malere og elinstallatører. Med mange års samarbejde, kan vi stå inde for deres arbejde.

Hovedenteprise i Hillerød, Frederikssund, Frederiksværk og omegn

Vi udfører hovedentreprise i hele Nordsjælland, vi har mange kunder i for eksempel Hillerød, Frederikssund og Frederiksværk. Ønsker du at høre om dine muligheder og om vores arbejdsmetoder i forbindelse med hovedentrepriser, er du velkommen til at kontakte os på telefon 60 35 03 50.

hovedentreprise hillerød, frederiksværk, frederikssund


Andre ydelser vi tilbyder:

BLIV RINGET OP

Top